ARUS, ORTANA ELEKTRONİK YAZILIM SANAYİ FİRMAMIZI ZİYARET ETTİ

Ekleme Tarihi 30.03.2024

Ortana, 1992 yılında iki elektronik mühendisi tarafından kurulmuştur. Kurulduğu ilk günden itibaren kaliteli yüksek teknoloji ürünlerin tasarımından montajına kadar müşterilerine sunarak uluslararası bir kuruluş olmayı amaçlamıştır. Bunu başarmak için teknolojik gelişmeleri yakından izlemiş, araştırma geliştirmeye önem vermiş ve tamamı kendi tasarımı ve üretimi olan geniş bir ürün portföyüne sahip olmuştur.

Ortana, Karayolu, demiryolu, savunma ve havacılık sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Kuruluşundan itibaren inovatif ARGE yetenekleri ve üretici yönüyle rekabette öne çıkmış olan Ortana, sinyalizasyon, sensör teknolojileri ve kontrol/yönetim yazılımlarıyla pek çok yurtiçi ve yurtdışı önemli projede yer almıştır. Ayrıca ürettiği teknolojiler için çok sayıda yurtdışı patentler almış olan Ortana, sektöründe dünyada ilk olan pek çok sertifikaya, Milli ve Nato Tesis Güvenlik belgesine sahiptir.

Ortana gerçekleştirdiği AUS ürün ve projeleri, kalite belgesi ile tasdiklenmiş kalite politikası, üretim altyapısı ve insan kaynakları ile uluslararası piyasada rekabet edebilir bir firma haline gelmiştir.

50 kişilik Mühendis ve Kalifiyeli Teknik Kadroya sahip olan firma bünyesinde toplam 200 kişi çalışmaktadır. Körfez ülkeleri ve Kuzey-Batı Avrupa Ülkeleri ile çalışmak amacıyla Birleşik Arap Emirlikleri ve Hollanda’da iştirakleri bulunana Ortana, 35 Farklı Ülkeye İhracat yapmış/yapmaktadır.

Ülkemizde ve dünyada teknolojinin gelişmesine katkıda bulunmayı kendine misyon edinmiş olan Ortana her müşterisini çözüm ortağı olarak görmektedir. Müşterilerinin ihtiyacını kaliteli, ekonomik ve güvenli çözümlerle karşılamayı kendisine ilke edinmiştir.

İlgili Görseller