ARUS, ÜNALLAR METAL FİRMASINI ZİYARET ETTİ

Added Date 25.03.2024

ARUS, Ünallar Metal firmasını ziyaret etti. 1998 yılında kurulan Ünallar Metal A.Ş. ticari hayatına dkp sac ve siyah sac satışı ile başladı. Kuruluşundan 10 Yıl sonra Ostim’de 1400 m² satış mağazasına ulaşan Ünallar Metal, müşteri portföyünü hızla arttırarak ASO 1.Organize sanayi bölgesinde 10.000 m² alan üzerine 6000 m² kapalı alana sahip bir çelik servis merkezi kurdu. Bu merkezde Galvanizli sac, boyalı galvanizli sac ve dkp sac ürünlerini işleyerek müşteri hizmetine sunuyor.

Beyaz eşyadan otomotiv iç aksamlarına kadar birçok alanda kullanılan galvanizli sacları son kullanıma hazır hale getiren Ünallar Metal, tamamen yerli ve milli imkanlarla kurduğu boyama hattı minimum 0,20 mm metal kalınlığı ile Türkiye’nin en ince yassı sac boyama işlemini gerçekleştiriyor.

Boyama hattını tamamen yerli ve milli imkanlarla kuran ARUS üyemiz Teknoplan firması yöneticisi arkadaşım Mehmet Yavuz, Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji ve Milli Savunma bakanımız Fikri Işık ve firma yetkilileri ile üretimi yerinde inceledik.

Ünallar Metal Yön.Kur. Başkanı Şener Küçük ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.

Related Images