GÜRGENLER FİRMAMIZI ZİYARET ETTİK

Added Date 21.03.2024

ARUS heyeti olarak 21.03.2024 tarihinde Sincan ASO 2.OSB'ye taşınan Gürgenler firmamızın yeni fabrikasına ziyaret gerçekleştirdik. 

1955 yılından bu yana petrol ve doğalgaz hatlarına , rafineri ve petrokimya tesislerine , arıtma ve ayrıştırma tesislerine , nükleer ve elektrik üretim santrallerine , baraj ve heslere , gemi inşaa sanayine ,savunma ve otomotiv sanayine flanş , dirsek , tee , redüksiyon , kep , dövme fittings malzemeleri üretimi yapan Gürgenler, Demiryolu teker bandajı üretimi ile demiryolu sektöründe de faaliyet gösteriyor.

Bağlantı elemanlarındaki tecrübesini 2005 yılı itibariyle spool ve fabrikasyon imalatlarada yönelten Gürgenler AŞ , boru spool imalatları , buhar kazanları ve ekipmanları , ayrıştırma üniteleri , kızdırma üniteleri , eşanjör grupları , basınçlı kaplar ve özel kaynaklı imalatlar yapıyor.

GÜRGENLER A.Ş., sektörün ilkleri arasında yer alarak, ülkemizde ve yurtdışında çok sayıda firmanın tercihi oldu. Konusunda uzman mühendislik kadrosuyla, yaklaşık 200 çalışanıyla 14,000 i aşkın ürün gamıyla Türkiye ve Dünyada sayılı üreticiler arasında. 

Gürgenler yönetimini ve tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.