TRAMWAY SİNYAL ÖNCELİK SİSTEMİ KONTROL KABİNİ, KABİN İÇİ EKİPMANLARI VE TRANSİVER İLE TRANSİVER MUHAFAZA KUTUSU

Sayın Yetkili

Fiyat uygunluğu onayına esas olmak üzere, ekte teknik bilgileri ile belirtilen " 2 KALEM TRAMWAY SİNYAL ÖNCELİK SİSTEMİ KONTROL KABİNİ, KABİN İÇİ EKİPMANLARI VE TRANSİVER İLE TRANSİVER MUHAFAZA KUTUSU "  ile ilgili olarak, ödemeye esas KDV hariç teklif birim fiyatlarınızı tarafımıza ACİLEN bildirmenizi rica eder, yardımlarınız için içtenlikle teşekkür ederiz.

 İLETİŞİM:mehmet.akca@atonet.org.tr 

*ÜRÜN BELLİ BİR MARKAYA YÖNELİK OLUP EŞ DEĞER VE MUADİL MARKA ÜRÜN FİYATI DA İSTENMEKTEDİR.

 * ACİLEN Mail yoluyla olumlu ya da olumsuz dönüşünüzü rica ederiz.

 *Nakliye, Montaj (İşçilik) ve KDV hariç, YALNIZCA MALZEME FİYATI İSTENMEKTEDİR.

 ( Ürün teknik bilgilerini içeren Ek’ teki dosyadan gerekli bilgileri edinebilirsiniz )

EK

 AÇIKLAMA: 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ticaret Odaları, Sanayi Odaları ve Borsalar Kanununun 12.Maddesince, Odalar tarafından yerine getirilmesi zorunlu görevlerden olarak tanımlanmış çalışmalarımızdan biri olan, Kamu Kurum ve Kuruluşları tarafından alımı planlanan ürün, üretim ve hizmetler için, alanı itibariyle çalışan firmalardan alınan bilgiler doğrultusunda, ihale öncesinde, ihale için zorunlu bulunan yaklaşık bedelin belirlenmesi amacıyla ilgili kamu kuruluşuna yazılı olarak bildirilir. Bilgi isteğimiz bu amaç içindir.

 

SIRA

ÜRÜN ADI

MİKTAR

KDV HARİÇ BİRİM FİYATI (EUR/SET)

1

TRAMVAY SİNYAL ÖNCELİK SİSTEMİ (1100X476X338 MM BOYUTLARINDA UESA GMBH MARKA POLYESTER İLE GÜÇLENDİRİLMİŞ FİBER GLASS DIŞ ORTAM KABİNİ VE KABİN İÇİ EKİPMANLARI)

26 SET

 

2

VCOM TRANSİVER ALICI VERİCİ ÜNİTESİ VE 226X386 MM BOYUTLARINDA ÇELİK DIŞ ORTAM TRANSİVER MUHAFAZA KUTUSU

104 SET