ARUS GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Added Date 8.05.2023

"Raylı sistemler milli davamızdır" misyonuyla OSTİM'in öncülüğünde raylı sistemler sektöründe üretim yapan Türk firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu Anadolu Raylı Ulaşım Sistemleri Kümelenmesi (ARUS) 6. Olağan Genel Kurulu, OSTİM OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Genel Kurula, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü (AYGM) Dr. Yalçın Eyigün, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Ostim Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Yülek, TCDD Genel Müdür Yardımcısı İsmail Murtazaoğlu, TCDD Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Özdöner ve küme üyeleri katıldı.
Yeni Yönetim Kurulu Seçildi
Genel Kurulda yapılan oylamada ARUS yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi. seçim sonuçlarına göre ARUS Yönetim Kuruluna; TCDD, OSTİM OSB, ASELSAN, Bozankaya, Durmazlar, Kardemir, TÜRASAŞ, Safkar, TÜBİTAK RUTE, FMC, Emre Ray, Albayrak ve YM İDİS firmaları seçildi. Denetim Kuruluna ise Medel, Enekom ve Aksa seçildi.

Related Images