ARUS, MKE GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Ekleme Tarihi 11.04.2025


07.04.2025 tarihinde Makina Kimya Endüstrisi A.Ş. Genel Müdürü İlhami Keleş’i makamında ziyaret ettik. Oldukça verimli geçen görüşmede ülkemizin kalkınması için gerçekleştirilen ve planlanan milli projeler ve yatırım konularını istişare ettik.

MKE, tarihinde ilk kez dünyanın en büyük savunma sanayi şirketleri arasında yer alıyor. Defense News Top 100 listesinde 84. sırada, 818 Milyon Dolarlık Dev Yatırımla Savunma sanayiinde en büyük, tüm sektörlerde ise en büyük 3. yatırıma sahip kuruluş haline geldi.

Türkiye Yüzyılı’nda yerli ve milli üretimin artırılmasında gösterdiği üstün gayretlerinden ve misafirperliğinden dolayı MKE Genel Müdürü Sn. İlhami Keleş'e teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyorum.